Pakume Teile Kamado ja teistes grillides kasutatavaid suitsutusklotse. Meie juurest leiate väga kvaliteetsed klotsid soodsaima hinnaga. Valmistame klotse kasutatud Ameerika tamme viski- ja burboonivaatidest ning Prantsuse tammepuidust punase veini vaatidest. Kasutame ainult värskelt tühjendatud tünne, lõikame need ise klotsideks, mistõttu on meie suitsutusklotsid kvaliteetsed ja tugeva aroomiga, alati värsked.
Viskiklotsid suitsutamiseks
Klotsid on valmistatud Ameerika tammepuust viski- ja burboonivaatidest. Kasutamiseks erinevates grillides. Annab toidule erakordse aroomi, lisab erilise tugevama maitse. Suus justkui põimuvad viski magusus ja vürtsikus. Klotsid on valmistatud värskelt villitud viski- ja burboonivaatidest, mistõttu pole vaja neid leotada, v.a. siis, kui pakend on pikemat aega olnud avatud. Pakendit avades on tunda üsna intensiivset viski aroomi, justkui valataks jook otse tammepuidust viskivaadist klaasi. Kasutage ühe küpsetuse jaoks mitut klotsi (1-2 klotsi), olenevalt soovitud maitse intensiivsusest. Sobib lihale, kalale, köögiviljadele, juustule jne, kui on soov saavutada tugevam ja intensiivsem maitse.
Veiniklotsid suitsutamiseks
Klotsid on valmistatud Prantsuse tammepuust punase veini vaatidest. Kasutamiseks erinevates grillides. Annab toidule pehme aroomi, lisab erilise maitse. Suitsutusklotsid on valmistatud värskelt villitud punase veini vaatidest, mistõttu pole vaja neid leotada, v.a. siis, kui pakend on pikemat aega olnud avatud. Pärast pakendi avamist võib veini üsna intensiivse aroomi tõttu tunda end kui Provence'i viinamarjaistandustes, veini degusteerimisel. Kasutage ühe küpsetuse jaoks mitut klotsi (1-2 klotsi), olenevalt soovitud maitse intensiivsusest. Sobib lihale, kalale, köögiviljadele, juustule jne, kui on soov saavutada huvitavam ning veidi õrnem maitse.
Kuidas kasutada klotse Kamado grillides?
Kamado grillides saab klotse kasutada kuum- ja külmsuitsutamiseks. Pange neid otse söele ja sulgege grill. Varsti tunnete meeldivat aroomi. Kasutatavate klotside kogus sõltub soovitud maitsest ja aroomi intensiivsusest. Kui toidu kogus ei ole suur, soovitame kasutada 1-2 klotsi. Pakendit tuleb säilitada hermeetiliselt suletuna, kuivas ruumis.